Spansk rødvin

Peter Sisseck – manden bag nogle af Spaniens bedste vine

Er du interesseret i vin? Der har mange danskere som har en stor interesse i vin og som godt kan lide at smage vine fra forskellige lande. På denne måde udvider man sin viden indenfor vin og kan afgøre hvilke man bedst kan lide. Selvom det er spændende at nørde i vin i sin fritid, så er det langt fra alle som kan gøre sin passion til noget man kan leve af. Den danske vinproducent Peter Sisseck bryder dog denne statistik, da han har fået en stor betydning indenfor udvikling af spanske vine.

Hvem er Peter Sisseck?

Peter Sisseck har altid haft en stor forkærlighed for vin, og derfor begyndte han allerede fra barnsben at eksperimentere med smage. Peter Sisseck har derudover arbejdet med selve fremstillingen af vin. I stedet for at gøre det på den traditionelle måde med at lade vinen gære i ståltanke, lod han i stedet vinen gære i åbne trætanke. Det har bidraget til at vinen bliver forarbejdet på en anden måde, der gør, at det færdige produkt bliver himmelsk. 

Populære spanske vine

Peter Sisseck har formået at ændre den spanske vins historie ved at bruge sin egen fremstillingsmetode til at producere vin. Han er bl.a. manden bag populære spanske vine som Pingus og Flor de Pingus. Disse vine er efterfølgende blevet kåret som nogle af Spaniens bedste vine, hvilket vidner om, at Peter Sisseck har styr på hvordan den bedste smag bliver fremhævet af druerne. 

Prøv vinsmagning

Som vininteresseret er det vigtigt at afprøve forskellige vine rundt omkring i verden, så du kan få en forsmag på hvordan druer kan udnyttes på forskellige måder. Derfor er det en god ide at tilmelde sig vinsmagninger, så du både kan få noget historie blandt populære vine, men samtidig også smage og dufte til forskellige vine. Der afholdes vinsmagning rundt omkring i Danmark, og derfor gælder det bare om at tilmelde sig et sted, så du kan få en god vinsmagningsoplevelse. 

Pris og kvalitet hænger sammen

Det er meget forskelligt hvad vine koster på det danske marked. Kvalitet og pris hænger sammen, så hvis du vil have en god og populær vin, så vil du automatisk også komme til at give flere penge for den. I forbindelse med vin gælder det om at nyde enhver tår du tager. Derfor vil du automatisk også sætte pris på en god vin.