Perler i mange farver

3 måder at bruge perleplader i din indretning

Dette indhold er sponsoreret

 

De fleste af os går op i at have et hjem, der ser lækkert og gennemført ud. At have nogle fede møbler, og gøre noget ud af indretningen. Men ens hjem kan hurtigt komme til at ligne alle andres, med de samme designermøbler, de samme snoede lys og tørrede blomster. Indretnings og interiør trends kan hurtigt snige sig ind i de fleste menneskers hjem. Men hvis man vil give sin bolig sit helt eget præg, så kan perleplader være en løsning. Det lyder måske lidt skørt, og du tænker måske tilbage på dengang du lavede perleplader i børnehaven eller på fritidshjemmet – men de kan meget mere end det. Læs med i denne artikel, og få inspiration til hvordan du gør din indretning mere personlig.

Dørskilt

En måde du kan skabe mere personlighed, er ved selv at lave dit dørskilt af perler. Så kan du helt frit vælge farver, font og størrelse på dit dørskilt. Et rigtigt dørskilt kan ofte komme op og koste mange hundrede kroner – så de penge sparer du også dig selv for ved denne løsning. Skab noget hygge allerede før du, eller dine gæster, kommer ind i dit hjem ved at hænge et hjemmelavet dørskilt op på døren. Man kan eventuelt også vælge at lave små figurer eller selvportrætter ved siden af navnene, hvis ens talenter med perlepladerne rækker så langt.

Skåle

Men en perleplade kan mere end bare at være flad. Hvis du ønsker dig nogle mere personlige skåle, vaser eller andet, så er det også muligt. Når du har lavet din perleplade, sådan som du ønsker, skal den stryges. Her er det vigtigt, at den stryges godt sammen på den ene side – det som vil blive undersiden af din skål. Den behøver ikke at få lige så meget på oversiden. Mens perlerne stadig er brandvarme fra strygejernet, skal de trykkes forsigtigt ned i en passende skål. Brug for eksempel et par sammenrullede sokker til at presse perlepladen ned med, da det er rimelig varmt for fingrene. 

Glasunderlag

En tredje måde du kan vælge at personliggøre dit hjem på, er ved at designe dine egne glasunderlag i perler. Det er nemt – du kan selv vælge hvilken form du vil give til glasunderlaget. Det kan både være rundt, firkantet, stjerneformet eller noget helt fjerde. Du kan igen også frit vælge farver, mønstre, eller om der skal stå noget på underlaget. Så har du fine og personlige glasunderlag, næste gang du har gæster på besøg.