3 charmerende typer møbler til den moderne indretning

3 charmerende typer møbler til den moderne indretning

De fleste af os vil gerne have en flot og moderne indretning i hjemmet. Det er dog også vigtigt, at sætte sig eget personlige præg, så ens hjem ikke ligner alle andres. En måde at gøre det på, at ved at indrette f.eks. din stue, men nogle anderledes typer møbler. Møbler som du ikke ser i et hver hjem, men som stadig er flotte, moderne og ikke mindst utroligt charmerende.

Til dig der gerne vil have en moderne indretning, men også sætte dit helt eget præg, er her 3 charmerende typer møbler til den moderne indretning. De 3 typer møbler er gyngestole, vintøndemøbler samt lænestole i læder.

Gyngestole

Gyngestole er ikke kun utroligt charmerende, der er også super dejlige at sidde i. Du husker måske gyngestolen fra din bedsteforældres hjem, og tænker det de er noget gammeldags. Tværtimod er gyngestole igen ved at vinde ind i den danske indretning, og du kan få mange både flotte og morderne modeller. Du kan blandt andet få gyngestole i stof, i forskellige former for træ, og endda i bambus. Der er ikke nogen tvivl om at gyngestolen er et charmerende møbel, og det vil uden tvivl sætte et særligt præg på indretningen, som ikke går på kompromis med den moderne stil.

Vintøndemøbler

Vintøndemøbler er indbegrebet af charmerende møbler. De fås i mange forskellige varianter og møbeltyper. Du kan f.eks. få en vintøndebar, vinreol, eller blot en brugt vintønde som fungerer som et højt bord. Vintøndemøbler bliver både lavet af brugte vintønder, men også af nyt træ, som laves så det ligner en vintønde. Vælger du et møbel af en brugt vintønde, vil det typisk være en 225 liter lavet i eg. Det fede ved de brugte tønder er, at de har en historie bag sig. De har engang været brugt til at lager vin, og ny står den og pynter i dig hjem. Mere charmerende møbel end det, bliver svært at finde. Uanset hvilken type du er mest til, vil det helt sikkert sætte et charmerende præg på indretningen – om det er i stuen, en gang eller i spisestuen.

Lænestole i læder

Lænestole i læder er nok det mest almindelige møbel ud af de 3 vi har samlet her. Det er dog stadig ikke noget du ser i et hvert hjem, og i den rette indretning, kan de være utroligt charmerende. Lænestole i læder passer særligt godt ind i mørke stuer, hvor de andre møbler er i mørkt træ. En lys læderlænestol passer dog også helt fint ind i en lys indretning.